Deze website maakt gebruik van cookies om het browsen voor u te optimaliseren. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met het gebruik van cookies op uw toestel zoals beschreven in ons Cookiebeleid.
Boek nu

Beoordelingen

7,4 Beoordelingsscore
Overzicht score
Hygiëne
7,5
Comfort
6,6
Locatie accommodatie
8,5
Faciliteiten
6,7
Personeel
7,6
Waar voor uw geld
7,4
Beoordelingen
    Andy
    nl
    7,5
    30 december 2017
    Douchebak te klein. Beetje gek want er was meer dan genoeg ruimte in de badkamer
    Elke dag schone handdoeken. Personeel is aardig. Onbijt op tijd met room service
    Jerry Veldkamp
    nl
    7,5
    29 augustus 2017
    Ontbijt is slecht, van tevoren bestellen wat je wilt zonder goede uitleg wat er is en dan koffie uit een automaat
    Eenvoudig maar goede locatie
    Wilhelmina
    nl
    6,2
    11 augustus 2017
    Prima slaapplek en verblijfplek als je kwalitatief niet te hoge eisen stelt.
    Het vooraf opgegeven dieet (kha)van 1 persoon werd, na de eerste dag een brood/suiker ontbijt, omgezet in glutenvrije koekjes voor twee personen en totaal niet begrepen. Slecht Engels sprekend personeel. Uiteindelijk zelf passend ontbijt gekocht buiten het hotel. Toilet/badkamer heeft een afzuigsysteem die in werking treedt zodra licht aangaat. Maakt erg veel lawaai en badkamer van de 'buren' grenzen aan de kamers. Bij nacht en ontij douchen van vertrekkende gasten (4.00 uur) levert veel geluidsoverlast. Deuren van douchecabine sloten niet geweldig en elke keer de vloer daarbuiten drijfnat.
    De aanwezigheid van een zelf te bedienen airco was onze redding tijdens de hittegolf die in de week dat wij er waren. (40 graden) De ligging in de buurt van het centraal bus/metro station (Termini) was ideaal.
    Anna
    nl
    7,1
    26 juli 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Jerney
    nl
    10
    20 juli 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Stefanie
    th
    6,2
    29 juni 2017
    Viel tegen
    Ik hou zelf niet van gevulde croissants ( vanille crème) dit kreeg je elke dag. Nog bij receptie gevraagd of er misschien andere croissants waren we zouden chocolade krijgen. Maar helaas ook de volgende morgen vieze vanille croissants. Dus we gingen alsnog buiten de deur ontbijten. Er zaten haren in het doucheputje bij aankomst( verder was de schoonmaak goed!) Kamer veeeeel kleiner dan op de foto Kamer is erg gehorig. ( kamer aan de straat) Op booking.com stond airco. ( daarom deze kamer geboekt het was 35 graden!!) Geen airco aanwezig, er stond een vieze oude waaier. Al met al viel het tegen. Gelukkig maakte de locatie en Rome zelf alles goed!!
    Kamers zijn klein, oud maar wel schoon. De locatie! Naast station termini Voor vertrek en aankomst ideaal!!
    Quincy
    nl
    7,1
    20 juni 2017
    Leuk hotel, goede locatie
    Ontbijt elke dag het zelfde, zou meer variatie in kunnen! Hygiëne mag net even wat beter (douchekop, lange haren op de wc rand)
    Goede locatie, om de hoek bij Termini station veel restaurants in de omgeving! En alle bezienswaardigeheden waren goed te bereiken zowel te voet als openbaar vervoer!
    Elisabeth
    be
    7,5
    6 mei 2017
    Personeel nogal stroef
    Basic kamer. Station en metro vlakbij. Eveneens hop on hop off bus aan het pleintje wat verderop.
    hendry
    nl
    7,9
    11 april 2017
    Het ontbijd en de douchecabine is een beetje krap
    Goede ligging bij termini station vanwaar je overal heen kunt
    Anna Maria
    nl
    6,2
    17 maart 2017
    Gehorigheid is killer
    Gehorigheid
    Veel te zoet
    Stefano
    nl
    5,8
    16 januari 2017
    Ontbijt is alleen op de kamer, geen ontbijt zaal. 1 croissant, kuipje jam en wat biscuit. Tegenover het hotel goede mogelijkheden om oa te ontbijten.
    De locatie is prima, dicht bij het station, alles op loopafstand. Straat met goede betaalbare restaurants.
    nl
    6,7
    31 oktober 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Daan
    nl
    8,8
    1 september 2016
    Mooie locatie, leuk personeel en goede prijs/kwaliteit verhouding.
    Lekker ouderwets. Wij vonden het geen probleem maar als je van luxe houdt kun je beter een ander hotelletje pakken.
    Leuk personeel, mooie locatie en prima prijs/kwaliteit verhouding. Tevens een lekker ontbijtje!
    Ben
    nl
    6,7
    31 augustus 2016
    Hotel Touring
    Douchefaciliteiten waren bar. We konden ons nauwelijks tussen de douchedeurtjes doorwringen. Ontbijt was basic. Geen ontbijtruimte, maar roomservice, waarbij de kamer geen tafeltje had om aan te ontbijten.
    De ligging van het hotel is prima. Termini op 5 min. Sights op loopafstand. Kamer was schoon.
    Marie
    be
    8,3
    28 augustus 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Johan
    nl
    8,8
    3 juli 2016
    Aan te bevelen.
    Ontbijtje.
    Goed bed, kamer redelijk groot en schoon. Gratis WiFi.
    Marcel
    nl
    6,7
    18 juni 2016
    Totaal verblijf matig
    Lawaai
    Ligging etc. Goed maar geen airco daarom lawaaiige kamer. Sanitair was matig. Ontbijt op kamer maar was sober!
    QUIRINUS
    nl
    7,5
    16 juni 2016
    Schoon, dichtbij station. Goed voor kort verblijf.
    ontbijt wat karig
    goede bedden
    Chris
    nl
    8,3
    28 mei 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Tania
    be
    7,5
    15 mei 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
Beoordelingen worden geladen
Sluiten